Jeugd afdeling

Inderdaad ouders (ook voor u is dit bestemd!!!!) en jongeren jullie lezen het goed!!
Er is in Breda al meer dan 75 jaar een postzegelclub voor jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar. En één ding is zeker!
Sparen doen ze allemaal, of het nu plaatjes zijn van voetballers, filmsterren, suikerzakjes of modelauto’s. Het doet er niet toe. Het verzamelen zit ons bloed.
Speciaal voor de jongeren zijn ervaren en enthousiaste leden die uw kinderen spelenderwijs de beginselen van de postzegels bijbrengen. Het kost u heel weinig geld en geeft zeer veel plezier!

Lidmaatschapsgeld

Het lidmaatschap is gratis !!!!
Vanaf je 18de ben je geen jeugdlid meer, je gaat dan naar de senioren toe.

Opzeggen lidmaatschap:

Als je het lidmaatschap op wilt zeggen moet dat altijd schriftelijk voor 1 november gebeuren.

Dit in verband met de abonnementen van de tijdschriften die je krijgt.

Vul snel je gegevens in op het Aanmeldingsformulier

Wat krijg je

Je hebt waarschijnlijk al een doosje met postzegels of een boek waar ze inzitten. Natuurlijk heb je ook dubbele postzegels, deze kun je dan samen met ander leeftijdsgenootjes gaan ruilen die ook dubbele postzegels hebben.

Voor je zelf heb je al uitgemaakt welke postzegels het liefst zelf wil bewaren en niet kwijt wil. Maar deze wil je natuurlijk wel bij je hebben om er voor te zorgen dat je deze niet nog een keer kiest tijdens het ruilen. Nou dat is mogelijk!

Daarnaast kun je meedoen met spelletjes en puzzels en aan het eind is er altijd een verloting waar ieder lid met een postzegelprijsje naar huis gaat.

Wat nog meer?

Wij hopen dat jullie er zo’n plezier in krijgen, dat je iedereen wilt laten zien hoe mooi jouw postzegelverhaal is. Dit kan je laten zien op tentoonstellingen. Op tentoonstellingen gaan we natuurlijk ook kijken naar andermans postzegelverhalen!
Een keer per jaar komt de jeugd van heel Nederland bij elkaar op zo’n tentoonstelling. Dit wordt de Dag van de Jeugdfilatelie genoemd. Zij hebben zelfs een eigen website!