Je hebt waarschijnlijk al een doosje met postzegels of een boek waar ze inzitten. Natuurlijk heb je ook dubbele postzegels, deze kun je dan samen met ander leeftijdsgenootjes gaan ruilen die ook dubbele postzegels hebben.

Voor je zelf heb je al uitgemaakt welke postzegels het liefst zelf wil bewaren en niet kwijt wil. Maar deze wil je natuurlijk wel bij je hebben om er voor te zorgen dat je deze niet nog een keer kiest tijdens het ruilen. Nou dat is mogelijk!

Daarnaast kun je meedoen met spelletjes en puzzels en aan het eind is er altijd een verloting waar  ieder lid met een postzegelprijsje naar huis gaat.

Wat nog meer?

Wij hopen dat jullie er zo’n plezier in krijgen, dat je iedereen wilt laten zien hoe mooi jouw postzegelverhaal is. Dit kan je laten zien op tentoonstellingen. Op tentoonstellingen gaan we natuurlijk ook kijken naar andermans postzegelverhalen!
Een keer per jaar komt de jeugd van heel Nederland bij elkaar op zo’n tentoonstelling. Dit wordt de Dag van de Jeugdfilatelie genoemd. Zij hebben zelfs een eigen website!